Εξεταστικο Κεντρο

To Ascent

είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του παγκόσμιου φορέα πιστοποίησης LanguageCert με δικαίωμα να διεξάγει τις πιστοποιήσεις Αγγλικών του φορέα, στις εγκαταστάσεις του.

Οι μαθητές μας απολαμβάνουν προνόμια όπως, επιλογή ημερομηνίας εξετάσεων, και εκπαίδευση απο έμπειρους εξεταστές προφορικών εξετάσεων. Όλοι οι καθηγητές στο Ascent  είναι έμπειροι εξεταστές και λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση απο το φορέα σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και πιστοποίηση.

Η σειρά πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL (English for Speakers of Other Languages) αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν πιστοποίηση των γνώσεων τους στα Αγγλικά, η οποία αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ και ελεγχόμενες από την Ofqual, την επίσημη αρχή της Αγγλίας για την αναγνώριση εξετάσεων και πιστοποιήσεων, ενώ αναγνωρίζονται σε ολοένα και περισσότερες χώρες. 

Επίσης το Ascent συμμετέχει από το 2007, και ανελλιπώς, στις εξετάσεις του CaMLA, Cambridge English and Michigan Exams με απόλυτη επιτυχία κάθε χρόνο.  Είναι πιστοποιημένο κέντρο προετοιμασίας των εξετάσεων Cambridge English Assessment.

programm_english

Ascent English Language Learning